Normivalaistus Oy

Normivalaistuksen ydinosaamista on tie- ja katuvalaistuksen, telematiikan, liikennevalojen ja sähköverkkojen rakentaminen, sekä niiden suunnittelu ja ylläpito. Toimimme myös projektijohto- ja päätoteuttajatehtävissä erilaisissa haasteellisissa infrahankkeissa.
Normivalaistuksella on monivuotinen kokemus kuntien ja ELY-keskusten valaistus- ja liikennevalohankkeiden rakentamisesta ja ylläpitämisestä.
Olemme menestyksekkäästi toteuttaneet pieniä paikallisia ja valtakunnallisesti merkittäviä infrahankkeita. Toimintamme kattaa eri hankitamallit kuten esimerkiksi ST- ja STKU-urakat.
Toimintamme on RALA- sertifioitu.

About us:

At Normivalaistus we focus on building better infrastructure with the latest technology innovations. We are perceived as a trusted and reliable partner by our customers, especially in Public lighting, Highways & Tunnels, Urban Traffic Management and Power grids. We are also highly competent in design and maintaining delivered projects.
Our business is based on decades of ITS industry experience from the public sector in Finland.
We are a part of Normi Group, founded in 1987. The company is RALA-qualified and we ensure responsibility and high quality in all our operations.

Kalusto

Monipuolisen ja laajan kalustomme ansiosta pystymme työskentelemään haastavissakin olosuhteissa. Kaikissa ajoneuvoissa ja koneissa noudatetaan valmistajan asettamaa huolto-ohjelmaa; näin kalustomme pysyy hyvässä kunnossa ja laiterikkoja tulee harvemmin.

Katso koko kalustomme