VAHVISTUSTA NORMI-KONSERNIN TALOUSTIIMIIN!

Uusi Business Controller Normi-konsernin taloustiimi vahvistui tammikuussa uudella jäsenellä, kun Laura Sinkkonen aloitti konsernin Business Controllerina. Aikaisemmin Laura on työskennellyt controller-tehtävissä A-Insinöörit Suunnittelu Oy:ssä sekä Solteq Oyj:ssä.

Suomen suurin liikennemerkkitoimittaja laajenee entisestään – panostaa vahvasti älyliikenteeseen ja telematiikkaan

Tamperelainen Normi-konserni laajeni 2018 Suomen suurimmaksi liikennemerkkitoimittajaksi ja nyt konserni panostaa vahvasti älyliikenteeseen ja telematiikkaan. Konserniin kuuluvat Normiopaste ja Normivalaistus ovat jo napanneet merkittäviä urakointi- ja yhteistyösopimuksia ja konserni onkin kovaa vauhtia nousemassa Suomen johtavaksi liikennepalveluiden tuottajaksi. Normi-konsernia johtava tamperelainen Tommi Saarni kertoo, että Normi vastaa panostuksilla muuttuvaan ja kehittyvään… Read more »

Normivalaistus ja La Semaforica aloittavat liikennevaloja koskevan yhteistyön

Normivalaistus ja Italian johtava liikennevalolaitteiden valmistaja La Semaforica ovat solmineet yhteistyö- ja jälleenmyyntisopimuksen liikennevalolaitteiden edustuksesta Suomessa. La Semaforica toimittaa liikennevalojen laite- ja järjestelmäratkaisuja yli 75 vuoden kokemuksella. Yrityksen kattava tuote- ja palveluvalikoima vastaa tämän päivän haasteellisia ja vaativia ITS-alan normeja. Olemme asettaneet erittäin kovat vaatimukset teknologiatoimittajillemme laadun ja tuotteiden sopivuuden… Read more »