Normiopaste Mt 132 Klaukkalan ohikulkutien Hämeenlinnanväylän liikenteenhallintajärjestelmän urakoitsijaksi- rakennustyöt alkavat marraskuussa

Klaukkalan ohikulkutien rakentamisen yhteydessä laajennetaan Hämeenlinnanväylän liikenteenhallintajärjestelmää Klaukkalan eritasoliittymästä Nurmijärven Kirkonkylän eritasoliittymään asti. Rakennussuunnittelu on nyt valmistunut ja työn toteuttajaksi on valittu Normiopaste Oy. Liikenteenhallinnan laajennusosan pituus Hämeenlinnanväylällä on noin kymmenen kilometriä. Laajennuksen valmistuttua vaihtuvat nopeusrajoitukset jatkuvat Nurmijärven Kirkonkylän eritasoliittymään asti. Lisäksi Hämeenlinnanväylälle tulee kolme uutta tiedotusopastetta ja Klaukkalan ohikulkutielle… Read more »

VAHVISTUSTA NORMI-KONSERNIN TALOUSTIIMIIN!

Uusi Business Controller Normi-konsernin taloustiimi vahvistui tammikuussa uudella jäsenellä, kun Laura Sinkkonen aloitti konsernin Business Controllerina. Aikaisemmin Laura on työskennellyt controller-tehtävissä A-Insinöörit Suunnittelu Oy:ssä sekä Solteq Oyj:ssä.

Suomen suurin liikennemerkkitoimittaja laajenee entisestään – panostaa vahvasti älyliikenteeseen ja telematiikkaan

Tamperelainen Normi-konserni laajeni 2018 Suomen suurimmaksi liikennemerkkitoimittajaksi ja nyt konserni panostaa vahvasti älyliikenteeseen ja telematiikkaan. Konserniin kuuluvat Normiopaste ja Normivalaistus ovat jo napanneet merkittäviä urakointi- ja yhteistyösopimuksia ja konserni onkin kovaa vauhtia nousemassa Suomen johtavaksi liikennepalveluiden tuottajaksi. Normi-konsernia johtava tamperelainen Tommi Saarni kertoo, että Normi vastaa panostuksilla muuttuvaan ja kehittyvään… Read more »

Normivalaistus ja La Semaforica aloittavat liikennevaloja koskevan yhteistyön

Normivalaistus ja Italian johtava liikennevalolaitteiden valmistaja La Semaforica ovat solmineet yhteistyö- ja jälleenmyyntisopimuksen liikennevalolaitteiden edustuksesta Suomessa. La Semaforica toimittaa liikennevalojen laite- ja järjestelmäratkaisuja yli 75 vuoden kokemuksella. Yrityksen kattava tuote- ja palveluvalikoima vastaa tämän päivän haasteellisia ja vaativia ITS-alan normeja. Olemme asettaneet erittäin kovat vaatimukset teknologiatoimittajillemme laadun ja tuotteiden sopivuuden… Read more »